O persoană rănită, într-un carambol cu două autoturisme și un camion Recomandat

O persoană rănită, într-un carambol cu două autoturisme și un camion

O persoană a fost rănită într-un accident rutier produs, luni seară, pe DN 11 în județul Covasna. În accident au fost implicate două autoturisme și un camion.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că accidentul a avut loc pe DN 11, la kilometrul 68+150 de metri, în zona localității Lunga din județul Covasna.

UPDATE 2: GRAV accident pe DN 11 în Covasna. Precizările polițiștilor:
”La data de 16 mai, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN 11, între localitățile Lunga și Lemnia a avut loc un accident de circulație cu victimă.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat o femeie de 28 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 11, a acroșat un autocamion staționat, autoturismul fiind proiectat într-o autoutilitară. 

În urma impactului, conducătoarea autoturismului a fost rănită, fiind preluat de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri”. 

Potrivit sursei citate, conducătorii autovehiculelor implicate în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.