O persoană încarcerată după coliziunea cu un camion Recomandat

O persoană încarcerată după coliziunea cu un camion

Un accident grav a avut loc seara trecută în satul Simila, comuna Zorleni, pe DE 581, un TIR și un autoturism intrând în coleziune. O victimă a rămas încarcerată, după descarcerare bărbatul de 39 de ani fiind transportat de urgență la spital.

Pompierii bârlădeni au intervenit seara trecută cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evaluarea și asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DE 581, în localitatea Simila, comuna Zorleni. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, substația Bârlad.

În accident au fost implicate un autoturism și un TIR.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite cele două autovehicule avariate, iar una dintre cele două persoane implicate în accident, se afla încarcerată în autoturism.

Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unui bărbat și pentru asigurarea măsurilor PSI. După descarcerare, bărbatul în vârstă de 39 ani a fost predat echipajului de pe ambulanța aparținând SAJ Vaslui.

Celelaltă persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 56 ani, a fost evaluat medical, dar nu a necesitat îngrijiri medicale.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.