O autoutilitară a lovit doi pietoni. O persoană a murit

O autoutilitară a lovit doi pietoni. O persoană a murit

O autoutilitară a acroşat, marţi, doi pietoni care se aflau angajaţi în traversarea părţii carosabile, pe DN 1C Cluj-Napoca - Dej, în zona localităţii Jucu, judeţul Cluj, iar în urma impactului unul dintre pietoni a decedat, celălalt având răni grave, a anunţat Centrul Infotrafic.

Traficul rutier este oprit pe o bandă a sensului către Dej, circulându-se alternativ, prin dirijare.

Accident grav pe DN 1C
Un alt accident rutier grav a avut loc ieri la Năvodari, județul Constanța în care a fost implicat un autocar în care se aflau circa 40 de pasageri.

Accidentul rutier s-a petrecut pe strada Nuferilor din zona Navodari din județul Constanța, unde un autocar în care se aflau aproximativ 40 de pasageri de naționalitate ucraineană a lovit un limitator de înălțime, rezultând un număr de 15 victime ranite, dar conștiente. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție pentru a face față situației de urgență.

La fața locului au intervenit echipaje specializate și bine pregătite pentru gestionarea unei situații atât de grave.Echipajul de descarcerare, format dintr-o autospecială de descarcerare și un număr de doi pompieri specializați, a fost mobilizat pentru a interveni în situația în care pasagerii răniți ar fi blocați în interiorul vehiculului.

De asemenea, au fost dislocate o autospecială de asistență și salvare (ASAS), două ambulanțe pentru prim ajutor (PA), un autoturism pentru transportul victimelor multiple (ATPVM), un utilaj de transport personal medicalizat (UTIM) și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.