Cinci răniți după ce un șofer ucrainean a intrat cu mașina într-un camion

Cinci răniți după ce un șofer ucrainean a intrat cu mașina într-un camion

Trei copii și părinții lor ucraineni au fost răniți, miercuri dimineața, într-un accident rutier produs în Negostina.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miecuri dimineața, în jurul orei 00:40, un cetățean ucrainean conducea autoturismul marca Ford Escape, pe DN2 – E85, pe raza localității Bălcăuți în satul Negostina având direcția de deplasare dinspre Suceava către Siret.

 

În calitate de pasageri în autoturism se aflau soția sa și trei copii minori.

Ajuns în apropiere de orașul Siret, pe fondul vitezei a intrat în coliziune cu partea din spate a semiremorcii unui autotren Renault/ Panay care era în așteptare în rândul de camioane care urmează să intre în PTF Siret pentru formalitățile de vămuire.

În urma impactului, a rezultat avarierea semiremorcii, distrugerea autoturismului precum și vătămarea corporală ușoară a tuturor celor cinci persoane aflate în autoturism.

Atât conducătorul autotrenului cât și conducătorul autoturismului au fost testați cu aparatul etilometru rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. De asemenea celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În acest caz se fac cercetări de către lucrătorii formațiunii rutiere Siret sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.