Ce a spus la proces șoferul român de camion care arunca cu pietre în parbrizul altor mașini Recomandat

Ce a spus la proces șoferul român de camion care arunca cu pietre în parbrizul altor mașini

Din plictiseală, un șofer de camion din România a aruncat cu pietre în mașinile care veneau din sens opus. El trebuie să răspundă pentru o serie de tentative de crimă. Acum procesul se apropie de final.

După ce a aruncat cu pietre în mașinile de pe drumurile federale din Germania, luni (ora 9.00) trebuie să se facă pledoariile în procesul pentru mai multe tentative de omor. Șoferul de camion acuzat, în vârstă de 50 de ani, a făcut o mărturisire în cadrul procedurii în fața Tribunalului districtual din Augsburg.

El este acuzat că, în cel puțin 12 ocazii, a aruncat cu pietre din camionul său în vehiculele care veneau din sens opus și care circulau cu viteze de până la 120 km/h pe autostrăzile B2 și B17 din nordul orașului Augsburg. Patru persoane au fost rănite de pietrele aruncate. Potrivit anchetatorilor, șoferul profesionist de camion de la o companie de construcții a folosit pietre de mărimea unui pumn, cu o greutate de până la 100 de grame.

Procuratura publică clasifică zece aruncări de pietre drept tentativă de omor. Inițial, autoritatea de anchetă a acuzat peste 50 de cazuri. Cu toate acestea, majoritatea aruncărilor de pietre enumerate în rechizitoriul de atunci au fost eliminate.

Românul acuzat a justificat aruncarea de pietre din cabina de șofer prin plictiseala meseriei sale, avocatul său a vorbit despre "singurătatea șoferului de camion". Bărbatul de 50 de ani a mai spus că a vrut să scape de furia cotidiană prin aceste aruncări. "A fost o ușurare", a spus el despre infracțiuni.

Sursa AICI


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.