Carnagiu. Autobuz căzut în prăpastie. Zeci de morți

Carnagiu. Autobuz căzut în prăpastie. Zeci de morți

 Cel puţin 27 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte circa 50 au fost rănite după ce un autobuz care transporta pelerini la un eveniment religios s-a prăbuşit într-un defileu în Pakistan, au anunţat joi poliţia şi serviciile de salvare, relatează agenţia dpa. 

Accidentul a avut loc miercuri seara în districtul Chakwal, în apropiere de capitala ţării, Islamabad, a afirmat şeful poliţiei locale Mohamed Afzal. În opina sa, la originea tragediei s-ar afla smogul dens care a redus vizibilitatea pe şoselele din Pakistan arată Agerpres. 

Un oficial al serviciilor de salvare, Khurram Manzoor, a precizat că răniţii au fost internaţi în spitalele din apropierea oraşului Rawalpindi. 

Potrivit statisticilor guvernamentale, şoselele proaste, vehiculele întreţinute necorespunzător şi reglementările sub standarde privind siguranţa traficului sunt la originea a peste 5.000 de morţi în Pakistan în fiecare an. 

În iunie anul acesta, un tanc petrolier răsturnat în estul Pakistanului şi care ulterior a explodat, când în jurul lui s-au adunat localnici pentru a strânge combustibil, a provocat moartea a circa 200 de persoane, fiind cel mai grav accident din istoria Pakistanului. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.