Austria refuză Uniunea Europeană: România nu va intra în Schengen! Recomandat

Austria refuză Uniunea Europeană: România nu va intra în Schengen!

Președintele Comisiei Europene a cerut ca Bulgaria și România să fie admise imediat în spațiul Schengen. Ministrul de interne Karner a refuzat imediat și a insistat asupra dreptului de veto al Austriei.
Președintele Comisiei Europene a cerut ca Bulgaria și România să intre în Schengen, dar Austria a spus nu.

Ministrul de interne Gerhard Karner a respins imediat apelul președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, de a ridica imediat blocajul austriac împotriva aderării Bulgariei și României la spațiul Schengen.

Lupta împotriva migrației ilegale și a traficului de migranți trebuie să fie obiectivul central al Comisiei Europene, a comentat Karner. "În prezent, cifrele privind migrația sunt în creștere în întreaga Europă și în multe țări se discută despre controale suplimentare la frontieră, de exemplu în Germania cu Polonia. În acest moment, nu are sens pentru mine să vorbesc despre o extindere a spațiului Schengen. Avem nevoie de mai multe controale, nu de mai puține.

În discursul său privind starea Uniunii, von der Leyen a cerut ca Bulgaria și România să fie admise în zona Schengen fără frontiere "fără întârziere". Ambele țări au dovedit că îndeplinesc condițiile necesare, a declarat ea în timpul discursului său privind starea Uniunii de la Strasbourg, scrie die presse.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.