Atenționare. Se dau subvenții pentru MOTORINĂ

Atenționare. Se dau subvenții pentru MOTORINĂ

 Cererile de plată a ajutorului pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei iulie - septembrie 2017 (trimestrul III), se depun până la data de 31 octombrie inclusiv, informează miercuri Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). 

Beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finanţare pentru anul 2017 depun cererile de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în perioada iulie- septembrie, precum şi documentele prevăzute de Ordinul MADR  nr. 1727/2015 pentru aprobarea Procedurilor specifice de implementare şi control, precum şi a formularisticii necesare aplicării schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură cu modificările şi completările ulterioare. 

Valoarea accizei pentru anul 2017 este de 1,4185 lei/litru. Cererile de plată pot fi depuse de administratorul sau reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.