Atenție când zbori cu Qatar Airways

Atenție când zbori cu Qatar Airways

Arabia Saudită a retras licenţele companiei aeriene Qatar Airways şi a somat firma să-şi închidă birourile din această ţară, în urma crizei diplomatice între Qatar şi mai multe state arabe, informează agenţia de ştiri Reuters.
Această decizie vine la o zi după ce guvernul saudit a interzis aeronavelor din Qatar să aterizeze pe aeroporturile din Arabia Saudită.

Analiştii sunt de părere că interdicţia impusă Qatar Airways va genera pierderi de milioane de dolari pentru compania aeriană.

Totodată, Autoritatea Aeronautică Civilă a Arabiei Saudite a anunţat că retrage şi licenţele angajaţilor companiei.
aj Ahmad, analist al StrategicAero Research, este de părere că această decizie marchează începutul unei crize de lungă durată. ”Nu revoci o licenţă a unei companii aeriene, dacă te aştepţi la o soluţionare rapidă a disputei”, a afirmat Ahmad.

Marţi dimineaţa, zeci de clienţi ai companiei aeriene au mers la sediul central al Qatar Airways din Ryiad, cerând restituirea banilor plătiţi pe bilete sau bilete la alte companii aeriene.

Qatar Airways a anunţat marţi că îşi anulează şi zborurile şi din Bahrain, Egipt şi Emiratele Arabe Unite, după ce anterior a suspendat zborurile spre Arabia Saudită.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.