Arad. Beat şi fără permis, a intrat cu maşina într-un camion Recomandat

Arad. Beat şi fără permis, a intrat cu maşina într-un camion

Un bărbat de 28 de ani din judeţul Arad a lovit cu autoturismul un camion,vineri seara, în localitatea arădeană Sintea Mare.

Deşi era beat şi nu avea permis de conducere, s-a urcat la volanul unei maşini şi a pornit la drum.

Nu a plecat singur, ci a luat cu el şi un copil, punându-i viaţa în pericol.

Maşina în care se aflau cei doi a fost implicată într-un accident: într-o curbă, „şoferul” a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un camion.

„În ziua de 16 iunie a.c., în jurul orei 22,20 în localitatea Sintea Mare, a avut loc un accident ușor. Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Țipar, comuna Sintea Mare, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79/A, din direcția Chișineu-Criș spre Ineu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 de ani, din judeţul Alba. În urma accidentului, a fost rănit ușor, la prima vedere, un copil minor, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, acesta fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare. Testarea cu aparatul alcooltest a avut valoare 0 pentru șoferul autoutilitarei, și 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului autoturismului. Totodată, verificările au relevat că acesta nu are dreptul de a conduce nicio categorie de vehicule” – informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis de conducere și sub influența alcoolului.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.