VIDEO 16 morţi după ce un camion a lovit 17 mașini

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cel puţin 16 persoane au murit, miercuri, într-un carambol cauzat de un camion care a intrat în coliziune cu maşini staţionate pe o autostradă din Venezuela, a declarat directorul serviciului naţional de pompieri, Juan Gonzalez, informează AFP, potrivit Agerpres. 

Accidentul s-a produs pe autostrada Gran Mariscal de Ayacucho, care leagă capitala Caracas de estul ţării. Camionul a lovit cu mare viteză maşini care erau staţionate din cauza unui accident anterior, care nu provocase răniţi. Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. 

În accident au fost implicate 17 vehicule, inclusiv un autobuz care a ars complet, a declarat pentru AFP ministrul adjunct al gestionării riscurilor şi al protecţiei civile, Carlos Pérez Ampueda.

Imaginile postate pe reţelele de socializare au arătat flăcări uriaşe ridicându-se de la locul accidentului. Potrivit directorului serviciului naţional de pompieri, accidentul în lanţ s-a soldat cu 16 morţi „până acum” şi şase persoane rănite se află „în condiţii precare”. Nu a fost precizat numărul total al răniţilor. Pe autostradă se făceau lucrări de înlocuire a asfaltului, ceea ce a întârziat sosirea serviciilor de urgenţă.

Video AICI


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.