Logo
Imprimă această pagină

VIDEO Un polițist pune arma la gâtul unui șofer de camion aproape de autostrada Deva - Nădlac Recomandat

VIDEO Un polițist pune arma la gâtul unui șofer de camion aproape de autostrada Deva - Nădlac

Un șofer a surprins momentul în care un polițist pare să amenințe cu arma un șofer de camion.

În filmuleţul de câteva secunde se vede că pe marginea drumului este oprit un TIR, al cărui şofer este coborât din cabină, în timp ce un poliţist îl verifică.
Un șofer a surprins momentul în care un polițist pare să amenințe cu arma un șofer de camion. Nu se știe exact data incidentului, însă polițistul face parte, potrivit primelor informații, din cadrul Biroului Poliției Autostrăzi Vest.

Poliţiştii fac cercetări după ce imagini cu un coleg de-al lor care îndreaptă arma spre un şofer de TIR, pe DN 7, au apărut pe reţelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflată pe bordul unei maşini.

"Evenimentul a avut loc la data de 26 decembrie, în vecinătatea bretelei de urcare de pe DN 7 pe autostrada A1 Deva - Nădlac. În aceste momente, Biroul de poliţie Autostrada A1 Deva - Nădlac efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a petrecut evenimentul, în vederea luării măsurilor care se impun", a transmis, marţi,

Surse din rândul anchetatorilor au precizat, pentru Agerpres, că agentul de poliţie a fost identificat şi urmează să fie audiat.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.