Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Românul, care și-a omorât părinții și copiii după ce s-a izbit de un camion, a fost eliberat Recomandat

VIDEO. Românul, care și-a omorât părinții și copiii după ce s-a izbit de un camion, a fost eliberat

Emil Ciurar, românul care se afla la volanul mașinii ce a intrat într-un camion la Arezzo, din care a rezultat moartea celor doi copii și a altor doi ocupanți ai mașinii, nu mai este în arest la domiciliu. Accidentul mortal a avut la pe 5 iunie, pe autostrada A 1 din Italia. Potrivit Curții de revizuire din Florența, nu mai există niciun pericol de evadare pentru Emil, românul de treizeci de ani, acuzat de omor.

Românul a fost dus la închisoare, ulterior fiind plasat în arest la domiciliu. Judecătoarea Giulia Soldini, de la Tribunalul din Arezzo a răspuns pozitiv acestei solicitări, însă i-a impus ca imediat după funeralii să revină în Italia. Un unchi l-a însoțit în România, apoi l-a adus înapoi la Napoli. Acum judecătorii florentini au acceptat cererea de eliberare condiţionată, solicitată de avocatul Christian Vannucchi. Tânărul de 30 de ani i-a spus avocatului său că dorește să urmeze toate etapele cauzei penale, scrie corrierediarezzo.corr.it.

„Tata a țipat la mine: Fii atent!“

Nenorocirea s-a produs între Arezzo și Monte San Savino. Doi dintre copiii lui Emil Ciurar - o fetiță de 8 luni și un băiețel de 10 ani -, precum și părinții acestuia, au murit pe loc după impactul mașinii cu un TIR.

Tânărul de 30 de ani a scăpat nevătămat, iar soţia lui și ceilalți doi copii ai familiei au fost transportaţi la spital în stare gravă. Aflat într-o celulă din închisoarea Arezzo, fiind acuzat de omucidere rutieră multiplă, Emil Ciurar încearcă să refacă ultimele clipe înainte de producerea tragediei.

„Tata a țipat la mine: Fii atent! Am deschis ochii, am văzut TIR-ul în fața mea și am încercat să trag stânga de volan. Câțiva centimetri și i-aș fi putut salva pe toți”, își amintește bărbatul.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.