Logo
Imprimă această pagină

Unde vor înregistra transportatorii declarația de detașare a șoferilor de camion Recomandat

Unde vor înregistra transportatorii declarația de detașare a șoferilor de camion

Începând cu luna februarie intră în vigoare Directiva detașării, parte a Pachetului Mobilitate.

Una dintre obligațiile ce revin transportatorilor o reprezintă trimiterea unei declarații de detașare către autoritățile din statul membru în care șoferul este detașat. Declarația trebuie depusă înainte de a începe o operațiune cross-trade (un transport intracomunitar), adică înainte de detașare.

 Declarația de detașare trebuie trimisă cel mai târziu la intrarea pe teritoriul țării respective, folosind interfața publică multi-lingvistică conectată la IMI.

Portalul oficial pentru depunerea declarațiilor de detașare lansat de UE este AICI:

https://www.postingdeclaration.eu/landing

Cum veți fi întâmpinați pe acest portal:

„Bine ați venit pe portalul de declarații de detașare în transportul rutier.

Acest portal este conceput pentru operatorii de transport rutier care trebuie să respecte normele UE privind detașarea șoferilor stabilite în Directiva (UE) 2020/1057. Vă va permite, în calitate de operator de transport rutier, să depuneți următoarele:

Afișarea declarațiilor în statul(ele) membru(e) în care vor fi detașați șoferii dvs.;

Documente către autoritățile din statele membre în care șoferii dumneavoastră au fost detașați, atunci când autoritățile respective solicită o astfel de acțiune.

Instructiuni de folosire.

Acum vă aflați pe pagina oficială a acestui portal. Dacă nu v-ați creat încă contul, va trebui să faceți acest lucru făcând clic pe „Creează cont”. Dacă dumneavoastră sau o altă persoană din compania dumneavoastră ați creat deja un cont, vă rugăm să faceți clic pe „Mergeți la cont”.

Odată ce contul dvs. este creat, veți putea să înregistrați profilurile șoferilor și să creați și să gestionați declarațiile de postare.

Vă rugăm să rețineți că acest portal, pus la dispoziție de Comisia Europeană, este singurul portal oficial unde puteți depune declarații de afișare și puteți răspunde solicitărilor de documente din partea autorităților naționale.

Pentru ajutor la înregistrare, faceți clic aici Ajutor”, se arată pe pagina oficială.

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.