Logo
Imprimă această pagină

Camion, răsturnat la limita județului Iași Recomandat

Camion, răsturnat la limita județului Iași

Un accident rutier s-a produs în cursul zilei de 11 mai 2022, la granița județului Iași, pe E 85 în comuna Săbăoani. Din primele informații rezultă faptul că două autoutilitare au intrat în coliziune. În urma impactului, un TIR s-a răsturnat. La fața locului au fost detașați trei echipaje de pompieri cu o autoutilitare de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman, dar și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță.

Ca urmare a coliziunii, unul dintre conducători a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor specifice și a tărgii lopată pompierii au scos din autoturism un bărbat de 35 de ani, conștient, cu politraumatisme. Acesta a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță și transportat la Spitalul din Roman. În schimb, celălalt conducător a primit îngrijirile medicale și ulterior a fost preluat de echipajul SMURD fiind transportat la Spitalul din Roman.

La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost unul negativ în cazul ambilor șoferi. Polițiștii au început o anchetă și au deschis dosar penal de cercetare pentru bătămare corporală din culpă. Oamenii legii vor stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.