Logo
Imprimă această pagină

Biciclist accidentat grav de un camion în Satu Mare Recomandat

Biciclist accidentat grav de un camion în Satu Mare

Un bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, a ieșit cu bicicleta de pe un drum secundar și a intrat pe drumul principal, dar nu s-a asigurat corespunzător, fiind lovit de un camion, cu partea din dreapta față.

Accidentul grav s-a produs în județul Satu Mare, vineri, 27 august 2021, în jurul orei 15.30, pe Drumul Național 1C, în localitatea Turulung.
Victima a fost rănită grav, dar era conștientă, fiind preluată de către un echipaj medical de prim-ajutor și transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare.
Victima a fost testată cu aparatul etilotest, reieșind o alcoolemie de 0,59 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.
Ce spune ISU: ”Astăzi, în jurul orei 15:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale unei victime rezultate în urma unui accident rutier, în localitatea Turulung. În accident a fost implicat un biciclist și un autotractor. La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Punctului de Lucru Turț. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit o persoană, de sex masculin, conștientă și cooperantă, cu un traumatism cranian minor.
În întâmpinare s-a deplasat o ambunalță SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare care a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare”.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.