Logo
Imprimă această pagină

Bărbat rănit grav de un camion, în Vama Nădlac

Bărbat rănit grav de un camion, în Vama Nădlac

El tocmai coborâse dintr-un microbuz când a fost accidentat de un autotren. A fost transportat cu elicopterul la Unitatea de Primire Urgențe.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 9.30, la Vama Nădlac II (de pe autostradă), pe sensul de intrare în țară, înainte de controlul de frontieră. După primele cercetări la fața locului, polițiștii au stabilit cum s-a petrecut nefericitul incident.
“Un bărbat de 50 de ani din județul Brașov, în timp ce astepta în coloană la controlul de frontieră, a manevrat ansamblul rutier format dintr-o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, moment în care accidentează un bărbat de 49 de ani tot din județul Brașov, care în calitate de pieton s-ar fi aflat în spatele autotrenului (acesta coborâse dintr-un microbuz, care staționa). În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost preluat de elicopterul SMURD. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă” – precizează Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.