Logo
Imprimă această pagină

5.000 euro amendă și confiscarea camionului pentru un șofer care făcea cabotaj ilegal Recomandat

5.000 euro amendă și confiscarea camionului pentru un șofer care făcea cabotaj ilegal

Șoferul unui camion a arătat un document privind o operațiune de transport de cabotaj fără ștampile de primire a mărfurilor. Șoferul de camion este din Ucraina și a prezentat un CMR fals pentru a ascunde o operațiune ilegală de cabotaj. Șoferul a rămas fără camion pentru 3 luni.

Pe lângă sancțiunea administrativă, au mai fost declanșate retragerea certificatului de înmatriculare, reținerea administrativă a autovehiculului pentru 3 luni și plângere penală pentru „emitere facturi sau alte documente pentru operațiuni inexistente”.

Șoferul a fost oprit în timp ce se deplasa în zona satului de transport de marfă Bologna .

Camionul a fost oprit pentru un control obișnuit și din verificarea documentelor de călătorie (CMR), referitoare la două operațiuni distincte cu locuri de încărcare și descărcare exclusiv pe teritoriul italian. Astfel, a reieșit că șoferul, pentru a da impresia de legalitate, a prezentat un CMR referitor la o operațiune de transport cu intrarea în Elveția. Documentul a fost completat cu stilou de către aceasta și fără ștampile de primire a mărfi, potrivit presei .

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.