Camion românesc cu pâine prăjită a blocat circulația într-un oraș german

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Un camion de 40 de tone care a rămas blocat duminică seară într-o curte din Solingen-Ohligs a fost eliberat luni. Locuitorii din zonă sunt îngrijorați de pagubele provocate.

Camionul a provocat, de asemenea, blocarea temporară a liniei 1 de S-Bahn în noaptea de luni spre marți. Se spune că șoferul s-a bazat pe sistemul de navigație prin satelit și a ajuns să rămână blocat într-o curte mică din Solingen.

Șoferul nu a respectat restricțiile de greutate

Anterior, acesta nu a respectat mai multe restricții de greutate cu camionul său de 40 de tone și a condus camionul articulat pe drumuri mici și înguste. Potrivit poliției, șoferul a avariat o mașină parcată în acest proces. Apoi a trecut cu mașina peste un pod peste liniile liniei 1 de S-Bahn.

Podul nu era omologat pentru o greutate de 40 de tone, ci doar pentru 12 tone. Linia S-Bahn a fost inițial închisă. Cu toate acestea, după ce un inginer structural a examinat podul, acesta a fost redeschis aproape două ore mai târziu.

Un inginer structural va inspecta din nou o clădire rezidențială

Călătoria s-a încheiat în cele din urmă când camionul articulat a rămas blocat între un hambar istoric și o casă cu structură din lemn veche de 600 de ani din domeniul "Keusenhof" din districtul Ohligs și a rămas blocat.
Brigada de pompieri din Solingen a mobilizat un contingent important. Potrivit pompierilor, clădirile istorice sunt considerabil avariate, dar nu sunt în pericol de prăbușire. Există pagube în special la extinderea clădirii rezidențiale - în special la pereții interiori. Un inginer de structuri urmează să o inspecteze în zilele următoare.

Luni, camionul a fost recuperat din curte cu ajutorul a două autotractoare mai mici. Șoferul companiei de transport românești a reușit să întoarcă singur camionul. Serviciul de tractare a tras camionul articulat în direcția corectă pentru a preveni, pe cât posibil, deteriorarea suplimentară a clădirilor clasate.

Camionul a fost încărcat cu pâine prăjită

Camionul, încărcat cu câteva tone de pâine prăjită, fusese descărcat inițial în acest scop. Poliția a vrut să evite ca camionul să fie nevoit să treacă din nou peste pod, complet încărcat.

Întinderea pagubelor provocate este încă neclară. Proprietarii se întreabă acum cine va plăti pentru pagubele provocate - în special pentru casa cu pereți din lemn - și speră ca persoana care a provocat accidentul să plătească cât mai simplu posibil.


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.