Logo
Imprimă această pagină

Video. IVECO T-WAY A FOST LANSAT OFICIAL ÎN ROMÂNIA Recomandat

Video. IVECO T-WAY A FOST LANSAT OFICIAL ÎN ROMÂNIA

IVECO România a invitat clienții și presa, pe data de 30 iunie 2021, la TRQZ Lake, în județul Ilfov, să descopere lumea off-road, în cadrul evenimentului de lansare a noului T-WAY.

IVECO T-WAY se bazează pe moștenirea robusteții și fiabilității vehiculelor off-road de top tradiționale pentru brand și introduce soluții tehnologice de ultimă generație, pentru a depăși toate așteptările în ceea ce privește productivitatea, sarcina utilă, siguranța și confortul șoferului.
În cadrul evenimentului, doritorii au putut să testeze noile modele de camioane off-road pe un traseu în jurului lacului, presărat cu condiții de șantier: noroi, gropi, apă etc.
De asemenea, cei interesați au putut să afle detaliile tehnice ale vehiculului, soluțiile de economisire a combustibilului, precum și informații despre Connectivity Box. IVECO T-WAY are cea mai bună conectivitate în clasa sa, fiind un punct de reper al gamei WAY. Sistemul de conectivitate oferă telediagnosticare și mentenanță predictivă și permite managerilor de flote să monitorizeze de la distanță performanța fiecărui vehicul, în orice moment, pentru un maximum de eficiență. Participanții vor avea șansa de a încerca robustul T-WAY în cadrul unei experiențe inedite de test drive.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.