SCANIA URBAN: AL TREILEA VAL AL NEXT GENERATION SCANIA Recomandat

SCANIA URBAN: AL TREILEA VAL AL NEXT GENERATION SCANIA

• Lansarea unei noi generaţii de camioane continuă prin introduce-rea în mediul urban a unor soluţii sus¬te¬na¬bile, precum vehicule de dis¬tribuţie marfă, autos¬pe¬ci¬ale pentru stingerea incendiilor şi vehicule de salvare, în conformitate cu filosofia Scania: “aici şi acum”. 

• Trei motoare puternice pentru o gamă largă de aplicaţii.
• Noua gamă de motoare de 7 litri pentru consum redus de combus¬ti¬bil şi ca¬pa¬ci¬tate crescută de trans¬port sunt deja un succes pe piață.
• Gama largă de cabine oferite de Scania mai primește două variante: o nouă cabină, seria L, creată special pentru mediul urban şi o nouă cabină pentru echipaje, CrewCab, ce oferă o siguranţă sem¬ni¬fi¬ca¬tiv mai mare.

Scania ajunge la ultima etapă a lansării noii generații de camioane pentru piețele europene. Inovațiile pentru aplicații urbane au apărut pentru prima oară în decembrie, în timp ce media și clienții din întreaga Europă au fost invitați să participe la testele rutiere la Scania din Södertälje. S-a pus accentul pe camioane și pe soluțiile de transport în operațiunile din interiorul, din jurul și între orașe dar și pe vehiculele care deservesc colectarea deșeurilor și pentru serviciile de urgență. Orașele în dezvoltare depind de conservarea unei bune mobilități pentru a rămâne atractive și pentru a-și atinge obiectivele de durabilitate.
"Cei care efectuează misiuni de transport în orașele de astăzi au în fața lor o serie de provocări ce trebuie depășite pentru a face față operațiunilor lor", spune Henrik Eng, Director, Urban, Scania Trucks. "Ca lideri în domeniul transportului durabil, Scania are ca punct de plecare nevoia de a oferi cele mai bune soluții posibile pentru a permite clienților noștri să facă față unor provocărilor precum congestia, siguranța, preocuparea pentru mediu și economii, condiții de lucru.", adaugă Eng.
Lansarea Scania se concentrează pe introducerea de soluții care să răspundă provocărilor clienților și să îi ajute să obțină cea mai bună economie globală posibilă. În plus față de întâlnirea cu seria extinsă de camioane pentru diverse aplicații urbane, oaspeții au putut afla, de asemenea, despre oferta Scania de servicii și soluții care contribuie atât la sustenabilitate, cât și la rentabilitate.
Soluțiile de transport urban implică totul, de la distribuția bunurilor și colectarea deșeurilor, la sistemele logistice avansate, cu accent pe durabilitate și eficiență. Orașele mari cu multe persoane, care locuiesc într-o zonă mică, pot fi mai eficiente, dar pot avea și mulți utilizatori ai acelorași drumurilor într-un spațiu limitat. Scania își consolidează poziția de lider prin furnizarea unor soluții de transport cu adevărat durabile, satisfăcând în același timp provocările tipice cu care transportul urban trebuie să se confrunte, cum ar fi rentabilitatea, zgomotul, aspectele de mediu și traficul.
"Lansarea Scania prezintă -aici și acum- servicii și o gamă largă de produse versatile, atât pentru motor dar și pentru cabină", spune Eng. "Am avut un răspuns fantastic la soluțiile noastre urbane. Extinderea ofertei noastre, care cuprinde, de la combustibilii alternativi și logistica transportului logistic, până la electrificare, a avut un impact deosebit de puternic", crede Henrik Eng, Director, Urban, Scania Trucks.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping