Începe reabilitarea DN6 între Alexandria şi Craiova

Începe reabilitarea DN6 între Alexandria şi Craiova

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat vineri că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru reabilitarea a 53 de km din DN6 între Alexandria şi Craiova, un contract în valoare de 258 de milioane de lei (fără TVA).

"Sper ca acest contract să fie semnat cât mai repede, astfel încât constructorul să înceapă lucrările. Este un drum naţional care trebuie modernizat urgent şi voi monitoriza cu atenţie ritmul lucrărilor. Valoarea contractului este de 258 milioane de lei (fără TVA), iar constructorul are la dispoziţie 18 luni pentru a termina lucrările", a scris Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că după evaluarea ofertelor a desemnat vineri câştigătorul pentru contractul de Reabilitare DN 6, Alexandria - Craiova, Lot 2: km 132+435 - km 185+230 - Relicitare.

"Vineri, 21.01.2022, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a desemnat câştigătorul pentru contractul de Reabilitare DN 6, Alexandria - Craiova, Lot 2: km 132+435 - km 185+230 - Relicitare. Câştigătorul licitaţiei este Ozaltin Insaat Ticaret Ve Sanayi AS, cu preţul de 258.083.278.76 Lei fără TVA. Perioada de execuţie a lucrărilor este de 18 luni, iar perioada de garanţie este de 120 de luni", se arată într-un comunicat postat pe site-ul CNAIR.

Sectorul de drum are o lungime de aproximativ 53 km şi se desfăşoară de la limita dintre judeţele Teleorman şi Olt până la limita dintre judeţele Olt şi Dolj, pe raza judeţului Olt.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, precizează CNAIR.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.