Logo
Imprimă această pagină

Exclusiv: EVW HOLDING A RĂMAS FĂRĂ CEO Recomandat

Exclusiv: EVW HOLDING A RĂMAS FĂRĂ CEO

Ștefan Vâju a părăsit, începând cu această lună, funcția de Chief Executive Officer (CEO) EVW Holding.

Nu a fost emis niciun comunicat oficial în legătură cu această plecare. Ștefan Vâju nu a dorit nici el să facă comentarii pe această temă. "Eu îmi văd de proiectele personale!", ne-a declarat el.
Vâju se ocupă în acest moment de un club privat de business și oferă consultanță pe partea de executive, management și vânzări. El spune că are și un proiect personal în educație: "Intenționez să deschid o școală privată".
Vâju spune că despărțirea de EVW Holding a fost una fără certuri și că el avea o viziune în legătură cu dezvoltarea viitoare a business-ului diferită de cei trei acționari ai companiei. "Avem stiluri diferite de management. Dacă nu se mai potrivesc, nu e nicio problemă. Eu am o altă educație, am o educație corporate, am viziune pe termen lung, care presupune valori, misiune. Și antreprenorii români nu sunt neapărat pregătiți pentru chestiile astea, probabil!", ne-a declarat Ștefan Vâju.
Plecarea lui de la conducerea EVW Holding, dealerul DAF în România, a fost o surpriză atât pentru angajații grupului cât și pentru ceilalți jucători de pe piața camioanelor.
În condițiile în care, pe primele opt luni ale lui 2018, DAF a condus în topul înmatriculărilor de camioane grele, nimeni nu se aștepta la o schimbare la vârful EVW Holding.
Pentru moment, toate responsabilitățile de CEO au fost preluate de Gheorghe Chita, unul dintre cei trei acționari au grupului de firme.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.