Luni, 02 Mai 2022 - TIRMagazin.ro

Bilanț de la 1 Mai la Poliția de Frontieră: Au trecut 170.000 de mijloace de transport. 172 de infracțiuni

În perioada 29.04-01.05.2022, la nivelul Poliţiei de Frontieră au fost dispuse măsuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere, precum și de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, fără a se înregistra evenimente deosebite. Aproximativ 4.000 de polițiști de frontieră au fost la datorie, zilnic, desfășurând misiuni de supraveghere şi control la frontieră.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Motorina la aproape 9 lei la orice stație. Șeful Consiliului Concurenței: monitorizăm situația

Preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu a declarat, luni, la Parlament, după audierea în cadrul comisiei economice din Senat, despre explozia preţurilor la carburant, că momentan, instituţia monitorizează piaţa şi strânge date şi că nu s-a aplicat nicio sancţiune. Este clar că suntem într-o situaţie în care am avut panică, a mai spus el.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Polițele City Insurance vor înceta în 11 mai. Ce faceți dacă aveți asigurări peste această dată

Sute de mii de români au încă mașinile asigurate cu polițe RCA emise de City Insurance, însă după falimentul acestui asigurător, aceste polițe vor înceta de drept pe 11 mai 2022, chiar dacă perioada de valabilitate a acestora depășește data menționată. ASF a atenționat luni asupra măsurilor urgente pe care trebuie să le ia posesorii acestor polițe, dar și ce trebuie să facă cei care vor fi păgubiți de clienții City Insurance care nu-și fac alte polițe după această dată. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.