Marți, 29 Noiembrie 2022 - TIRMagazin.ro

REMEMBER În ce zile și ore sunt restricții de circulație pentru camioane

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunţă participanţii la trafic că, potrivit prevederilor Ordinului MT-MAI nr. 1249-132/2018, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de marți 29 noiembrie, miercuri 30 noiembrie (Sfântul Andrei), joi 01 decembrie (Ziua Națională a României) și vineri 02 decembrie (stabilită prin HG nr. 96/19.01.2022)conform Anexei nr. 1 la Ordin, după cum urmează:

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

3.700 de poliţişti de frontieră muncesc în Mini-vacanța de 1 decembrie

Ne aflăm în apropierea minivacanţei prilejuite de Ziua Naţională a României, sens în care conducerea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a dispus măsuri suplimentare de adaptare atât a misiunilor, cât şi a resurselor umane şi materiale, la specificul fiecărei frontiere, astfel încât să se asigure un control eficient şi operativ în toate punctele deschise traficului internaţional.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO Ţigări de contrabandă de 1.400.000 euro, găsite într-o remorcă frigorifică

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în urma misiunilor desfăşurate în zona de competenţă, o remorcă frigorifică încărcată cu aproximativ 420.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 1,4 milioane de euro. Cercetările în cauză sunt desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.