Luni, 14 Noiembrie 2022 - TIRMagazin.ro

Au folosit un camion ca să introducă țigări ilegal

Poliţiştii de frontieră din cadrul IGPF şi ITPF Iaşi, sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași, au destructurat un grup infracțional organizat specializat în introducerea și distribuirea pe teritoriul României a unor însemnate cantități de țigarete de proveniență extracomunitară, cu eludarea formalităților vamale.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO Șofer de camion a pierdut controlul camionului, după ce i s-a rabatat cabina

De ani buni, majoritatea camioanelor din lume ce au formulă de cabină montată deasupra motorului, dispun şi de posibilitatea rabatării cabinei pentru un acces mai bun la motor şi la componentele esenţiale. Unele cabine sunt rabatate manual, altele prin sisteme automatizate, dar un lucru absolut crucial e securizarea cabinelor în poziţia lor închisă. Un şofer din Japonia a avut de curând ocazia înfricoşătoare de a se convinge cât de primordial e acest element de siguranţă.

Situaţia a fost surprinsă de o cameră de bord, montată în spatele unui alt automobil, care circula ceva mai în faţă. La intrarea într-un tunel, camionul a frânat pentru a-şi ajusta viteza faţă de o Toyota Prius, care circula în faţa sa. În momentul frânării, însă, cabina s-a rabat complet, lăsând şoferul de camion fără vizibilitate şi fără control asupra camionului.În rezultat, camionul a accidentat acea Toyota din faţa sa şi a continuat să înainteze o perioadă cu cabina coborâtă, lipită de asfalt. ()auto.md



CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO. UNTRR: Cozile de camioane de zeci de kilometri la frontiera cu Ucraina blochează activitatea transportatorilor rutieri

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) semnalează cu îngrijorare cozile de camioane de zeci de kilometri la frontiera României cu Ucraina și timpii foarte mari de așteptare la frontieră, care blochează activitatea transportatorilor rutieri și a conducătorilor auto profesioniști.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.