Joi, 22 Iulie 2021 - TIRMagazin.ro

VIDEO Parfumuri contrafăcute, în valoare de 2.000.000 de euro, descoperite într-un camion

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Călăraşi, împreună cu lucrători vamali din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor - Serviciul Coordonare Echipe Mobile, au descoperit, ascunse într-un ansamblu rutier sosit din Turcia, 33.200 de articole de parfumerie, care erau inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Apar noi stații de servicii pe A1 și A2. Vezi locația exactă

Miercuri, 21.07.2021, CNAIR a anunțat că au fost îndeplinite condițiile aferente primei etape din cadrul Contractelor de concesiune de servicii în scopul utilării/ dotării, operării și întreținerii spațiilor pentru servicii aflate pe autostrăzile deschise traficului rutier (pe rutele Nădlac – Sibiu, Pitești - București  (A1) și Cernavodă – Constanța  (A2). 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ministerul Transporturilor vrea 3 milioane de lei în plus la rectificarea bugetară

Ministerul Transporturilor susține că are o execuție bugetară pe fondurile de la bugetul de stat de 93% pe primul semestru al acestui an, și „creșteri spectaculoase” pe investițiile din fonduri europene comparativ cu anii anteriori. Astfel, Transporturile vor cere la prima rectificare bugetară sume în plus de circa 2,9 miliarde de lei (aproximativ 580 milioane euro) 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.