Miercuri, 21 Aprilie 2021 - TIRMagazin.ro

Autostrada spre munte înseamnă lărgirea la 4 benzi pe o porțiune de 300 de metri

Drumul Naţional 1 – Valea Prahovei va fi lărgit la Cornu, în judeţul Prahova, pe o lungime de 300 de metri, în contextul în care Ministerul Transporturilor are în plan fluidizarea circulaţiei pe această șosea extrem de circulată. Pe această porțiune se formează o „gâtuire” scurtă, de la patru benzi la trei, care este așa de peste 20 de ani, deoarece statul nu a reușit să exproprieze terenurile din cauza unor litigii cu proprietarii.

Citeşte mai departe ...

O companie de transport de persoane a eliberat pasagerilor certificate COVID false. Poliția cercetează

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale ai Inspectoratului de Poliție Județean Caraș - Severin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în orașul Oravița, la imobilele unor persoane fizice și sediul unei societăți comerciale, care are ca obiect de activitate transportul internațional de persoane prin curse regulate, într-un dosar penal privind eliberarea și folosirea de teste Covid-19 falsificate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

O șoferiță a pierdut controlul și s-a izbit de un camion

Un nou accident cumplit pe șoselele din județul Vâlcea. De data aceasta s-a întâmplat pe D.N. 67, la km 169+500m, pe raza comunei Pietrari. IPJ Vâlcea susține că șoferița (în vârstă de 50 de ani) unui autoturism, care circula pe direcția Rm. Vâlcea – Horezu, într-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, din motive ce urmează a fi stabilite, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu o basculantă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.