Joi, 01 Aprilie 2021 - TIRMagazin.ro

Atenție șoferi! Se întoarce vremea rea. Unde va ploua în rafale

Meteorologii anunţă că, începând de joi seară, în Maramureş, Crişana, în cea mai mare parte a Transilvania, în Banat şi Moldova, vor fi ploi, însoţite şi de descărcări electrice. Vineri, ploile se vor semnala în special în regiunile sud-estice. Vântul va avea intensificări, în special în cursul zilei de vineri, iar vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece la sfârşitul săptămânii în cea mai mare parte a ţării.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO Cum arată lucrările pe 43 de km din Autostrada Transilvania care va avea 26 de tunele și viaducte

Asocierea de firme românești Spedition UMB - Tehnostrade a început în forță construcția a două tronsoane de circa 42 de km din Autostrada Transilvania, de la Nădășelu la Zimbor și mai departe la Poarta Sălajului. Pe teren au intrat cu zeci de utilaje care au început decopertarea și excavarea dealurilor de la nord-vest de Cluj-Napoca.

Citeşte mai departe ...

ALERTĂ. Verificarea tahografelor, modificată. ISCTR va controla camionul într-un service autorizat

Proiectul de Ordin al ministrului transporturilor şi infrastructurii pentru modificarea și completarea Normelor metodologice privind activitatea de control al respectării perioadelor de conducere, pauzelor și perioadelor de odihnă ale conducătorilor auto și al utilizării aparatelor de înregistrare a activității acestora, aprobate prin Ordinul ministrului transporturilor nr. 1058/2007, cu modificările și completările ulterioare a fost puis în dezbatere publică.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.