Vineri, 20 Iulie 2018 - TIRMagazin.ro

Poliția: Noul Cod Rutier, atentat la viața ȘOFERILOR

Grupul Poliţiştilor Rutieri din România a transmis, vineri, o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis în care atrage atenţia că, după adoptarea unor modificări la Codul Rutier care vizează presemnalizarea aparatelor radar, ”numărul accidentelor rutiere, având cauză viteza excesivă, va creşte alarmant”. Poliţiştii cer preşedintelui să nu promulge legea pe care o consideră un ”pariu cu viaţa cetăţenilor” şi îi solicită să atace la Curtea Constituţională prevederile acesteia.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Făceau LIVE pe Facebook când au făcut un groaznic accident de mașină

Doi tineri au murit şi alţi doi au fost răniţi, în timpul nopţii de joi spre vineri, în urma unui accident produs pe DN2, în zona popasului Tâmboeşti, judeţul Vrancea, după ce maşina în care se aflau a derapat şi a lovit un cap de pod, transmite corespondentul MEDIAFAX. În timp ce rulau pe şosea, aceştia transmiteau live pe Facebook, cu dispozitivul de filmat pus pe bordul autoturismului. 

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Încă un Studiu de fezabilitate bifat. Autostrada mai așteaptă

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Solicitant, a elaborat și depus in data de 10 iulie 2018 Aplicația de Finanțare pentru proiectul "Autostrada Bucuresti - Brasov, tronson Comarnic - Brasov, Lot 2: sector Predeal -Cristian, km 162+300 - km 168+600 si drum de legatura" în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiții, Operațiunea- Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală.

Citeşte mai departe ...

Panică. Niciun service autorizat să recondiționeze bare de protecție, jante sau componente

Niciun service auto din țară nu este autorizat în prezent pentru a recondiționa bare de protecție, jante sau alte componente de caroserie, ci numai pentru reparații prin înlocuire a acestor componente, declară într-un interviu HotNews.ro Mihai Dogărescu, șef departament supraveghere piață la Registrul Auto Român (RAR). Amenzile pot ajunge la 10.000 de lei. Service-urile acuză că sunt prinse între ciocan și nicovală, în condițiile în care unii asigurători insistă pentru reparații și nu pentru înlocuire. În replică, asigurătorii spun că oficialii RAR și ASF fac parte din comisia de avizare a specialiștilor de constatare daune și că reparația este o soluție permisă în manualul de certificare a acestora.
Principalele declarații ale lui Mihai Dogărescu, șef departament supraveghere piață în cadrul Registrului Auto Român (RAR):

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.