Joi, 07 Iunie 2018 - TIRMagazin.ro

35.000.000 euro pentru fluidizarea Centurii București la Berceni

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar și Asocierea S.C. GEO TOPO S.R.L-S.C. GCT EVAL S.R.L., în calitate de Prestator, au încheiat în data de 11.05.2018, Contractul de prestări servicii ”Întocmire documentații cadastrale și rapoarte de evaluare în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizării lucrării de utilitate publică ”Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului București Sud între A2 km 23+600 și A1 km 55+520”-Amenajare nod rutier CB-DJ401 (Berceni) km 33+190-km 35+600”, nr.92/32757.

Citeşte mai departe ...

Centura Sud București are un constructor. Când se va finaliza

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar și Asocierea S.C. GEO TOPO S.R.L-S.C. GCT EVAL S.R.L., în calitate de Prestator, au încheiat în data de 07.05.2018, Contractul de prestări servicii ”Întocmire documentații cadastrale și rapoarte de evaluare în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizării lucrării de utilitate publică ”Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului București Sud între A2 km 23+600 și A1 km 55+520”-Amenajare nod rutier CB-DN4 (Oltenița) km 29+500-km 33+190”, nr.92/32011.

Citeşte mai departe ...

Noi termene pentru autostrăzile din Moldova

Compania de Drumuri ar fi promis că până spre finalul anului va demara procedurile de licitație pentru actualizarea studiilor de fezabilitate pentru autostrada A8 Târgu Mureș-Ditrău-Târgu Neamț-Iași, în urma unor discuții purtate cu mai multe asociații civice ce militează pentru demararea proiectelor de infrastructură spre Moldova. Pentru A7 pe axa nord-sud, unde licitațiile pentru proiectare au fost lansate încă din 2016, „poziția oficială a companiei de drumuri este că în luna iulie 2018, cităm, "există șanse" să avem anunțați câștigătorii”, susține Asociația Pro Infrastructura.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Legea privind înfiinţarea Companiei de Investiţii în Autostrăzi este neconstituţională

Înfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere este neconstituţională, a decis miercuri Curtea Constituţională, care a analizat o sesizare a şefului statului privind legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului 55/2016 de reorganizare a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – S.A. şi înfiinţare a Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere S.A.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.