Marți, 08 Mai 2018 - TIRMagazin.ro

Cine va construi pasajul Berceni

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat marţi că ofertantul desemnat câştigător pentru proiectarea şi construcţia Pasajului de la Berceni, contract în valoare de peste 146 de milioane de lei, fără TVA, este Asocierea S.C. TRAMECO S.A. - VAHOSTAV -SK, a.s. - CONSTRUCTII ERBASU S.A. - GRAFIC TENDS S.R.L.

Citeşte mai departe ...

Șeful CNADNR a DEMISIONAT!

Directorul General al CNAIR SA, Ștefan Ioniță, a solicitat astăzi Consiliului de Administrație să ia act de faptul că la expirarea mandatului solicită să revină pe funcția de director al Direcției Tehnice și Calitate, deținută anterior. Mandatul de Director General al acestuia urma să expire în data de 12 mai 2018.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Trecerile la nivel cu calea ferată, atentat pentru șoferi. Ce vrea să facă CF

Ministerul Transporturilor vrea să aloce 35,32 milioane lei cu TVA pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferată, prin montarea unor stâlpi de iluminat, separatori de trafic, simboluri preformate şi benzi rezonatoate, arată un proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de îmbunătăţire a siguranţei traficului prin amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferată, publicat în dezbatere de Ministerul Transporturilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.