Duminică, 25 Februarie 2018 - TIRMagazin.ro

CONFIRMAT! Poliţia are NORMĂ la AMENZI

Poliţiştii au o normă de amenzi pe care trebuie să o îndeplinească pentru ca şefii lor să se poată lăuda cu rezultatele la bilanţ şi chiar s-a ajuns la o competiţie între aceştia, declară liderul filialei Neamţ a Sindicatului Poliţiştilor Europol, agentul principal Ioan Cănărău.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Premierul l-a amenințat cu DEMITEREA pe ministrul TRANSPORTURILOR

Premierul Viorica Dăncilă promite că în acest an vor fi realizaţi 60 de kilometri de autostradă şi spune că dacă nu se va întâmpla acest lucru ministrul Transporturilor va răspunde cu funcţia. De asemenea, ea a susţinut că până la sfârşitul anului 2020 Guvernul va realiza cei 350 de kilometri de autostradă incluşi în programul de guvernare al PSD şi vor fi achiziţionate încă 27 de nave Tarom.

Citeşte mai departe ...

JAF! Ministerul Transporturilor plătește 2.200 de euro pe un metru de drum rebilitat FĂRĂ LICITAȚIE

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit firmei de construcţii Semcor, din Craiova, judeţul Dolj, un contract de 1,54 milioane lei (332.000 de euro), fără TVA, pentru pentru reabilitarea unei porţiuni de 150 de metri din Drumul Naţional 7A (DN7A), potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Citeşte mai departe ...

POLEI criminal. A intrat cu mașina pe CAMION

Patru persoane au fost rănite grav în urma unui accident rutier produs duminică dimineaţă pe DN 7, în localitatea Cotmeana din judeţul Argeş, unde şoferul unui autoturism a piedut controlul asupra direcţiei de mers, autovehiculul său intrând pe contrasens, unde s-a izbit puternic de un TIR. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă spun că toate cele patru victime erau încarcerate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Îngheață România ! Minus 22 de grade

Avertizare cod galben de frig emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie a în vigoare duminică dimineaţă, până săptămâna viitoare urmând să se înregistreze temperaturi cu 10-15 grade mai scăzute decât ar fi normal pentru această perioadă din an. De asemenea, de luni va fi în vigoare o atenţionare cod portocaliu de ger pentru Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, unde maximele vor fi cuprinse între -12 şi -8 grade, iar minimele vor coborî până la -22 de grade.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.