Joi, 22 Noiembrie 2018 - TIRMagazin.ro

Pagubă de milioane la Transporturi

Corpul de control al ministrului Transporturilor a constatat un posibil prejudiciu de peste 19 milioane de lei la CFR Marfă în urma unei licitaţii pentru transport de cărbune şi a transmis organelor competente să evalueze dacă această acţiune reprezintă un prejudiciu pentru CFR Marfă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Fraudă la metrou

Corpul de Control al Ministrului Transporturilor a constatat, în urma unui control privind execuţia Magistralei 5 de metrou, deficienţe în implementarea proiectului care au condus la întârzieri în derularea contractului dar şi la suplimentarea costurilor pentru Metrorex, informează ministerul.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Probleme cu noile autocare din București

Șoferii mai corpolenți de la Societatea de Transport București nu încap în scaunele noilor autobuze cumpărate de Primăria Capitalei de la Asocierea Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi, potrivit unor surse HotNews.ro. S-a încercat mutarea scaunului mai în spate, însă nu se mai vede bine în oglinzi, au declarat mai multe surse din STB, sub protecția anonimatului. Reprezentanții Primăriei Capitalei au confirmat existența problemei și spun că acestea vor fi rezolvată pe cheltuiala producătorului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.