Vineri, 19 Octombrie 2018 - TIRMagazin.ro

Inspectorii antifraudă au verificat 44.000 de autovehicule de marfă şi au dat sancţiuni de 6 milioane de lei

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF au anunţat vineri că, din 8 august până în prezent, au oprit şi verificat în trafic 43.794 de autovehicule de transport marfă în apropierea punctelor de trecere a frontierei de stat, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi fraudei vamale, şi au dispus sancţiuni totale de aproape 6 milioane de lei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

S-au ridicat 450 de permise auto în 24 de ore

Ieri, patrulele de poliție au intervenit la peste 2.900 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Polițiștii au aplicat peste 11.000 de sancţiuni contravenţionale, au constatat 834 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic au reținut 454 de permise de conducere.

 

La data de 18 octombrie a.c., 10.550 de poliţişti au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 275 de acțiuni punctuale și s-a intervenit la 2.938 de evenimente, dintre care 2.453 au fost sesizate prin 112.

 

În urma activităților, au fost constatate 834 de infracţiuni, 132 de persoane fiind prinse în flagrant delict.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Pasajul Mogoșoaia, calvarul șoferilor, din nou amânat

Asociaţia Pro Infrastructură susţine că reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) nu pot încheia rapid o licitaţie nici când nu apar complicaţii deosebite. Potrivit acestora, contractul pentru Pasajul Mogoşoaia de pe Centura Bucureşti nu este semnat, deşi câştigătorul a fost anunţat în august şi nu s-au depus contestaţii.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.