Logo
Imprimă această pagină

GABI ONOFREI- DEMONSTRAȚIE DE DRIFTING ÎN TABĂRA MESERIAȘILOR 2017 Recomandat

GABI ONOFREI- DEMONSTRAȚIE DE DRIFTING ÎN TABĂRA MESERIAȘILOR 2017

Gabi Onofrei, președintele Asociației Române de Drift a făcut o demonstrație de măiestrie, sâmbătă, 12 august 2017, în cadrul Taberei Meseriașilor- secțiunea Mecanică.

 

 Expertul în tuning și drifting i-a avut o săptămână în atelierul său din Brașov pe cei 60 de elevi din licee și școli profesionale prezenți în tabără. Împreună, într-un efort de echipă, ei au reparat și recondiționat câteva zeci de biciclete, care au fost apoi donate unor copii din centre de plasament.

Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei, organizată de OMV Petrom, a început, duminică, 16 iulie 2017, la Bran. Vor ajunge în tabără, pe parcursul a cinci săptămâni, 300 de elevi de la 23 de școli profesionale și licee tehnologice din județele Argeș, Bacău, Dâmbovița și Buzău. Elevii selectați studiază în domeniile: petrol și gaze, turism și alimentație, industrie alimentară, mecanică, industrie textilă și pielărie, electric, electromecanică, electronică și automatizări. Alături de aceștia vor fi prezenți în tabără și 55 de profesori.

Timp de o săptămână, elevii participă la un program intens, care vizează atât o profilare vocațională, cât și cursuri de dezvoltare personală, ateliere practice și seri tematice. În cadrul atelierelor de dezvoltare personală, elevii învață noțiuni de bază despre comunicare, lucru în echipă, spirit antreprenorial și eco-civic, dar și cum să se prezinte în fața unui angajator sau cum să redacteze un CV. Atelierele practice simulează un program de muncă real în care elevii învață noțiuni de bază despre meseria aleasă, primesc roluri și responsabilități și lucrează cot la cot cu mentorii lor - profesioniști din domeniu. La final, viitorii meseriași lucrează alături de mentorii lor pentru a realiza un proiect final de amploare, specific meseriei alese.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.