Articole filtrate după dată: Miercuri, 06 Iunie 2018 - TIRMagazin.ro

Cât cheltuie, lunar, o familie în România

Cheltuielile medii lunare ale unei familii de români au fost de 85% din venituri, potrivit datelor prezentate miercuri de Institutul Național de Statistică. Potrivit comunicatului INS, veniturile totale medii lunare au reprezentat în anul 2017, în termeni nominali, 3.392 lei pe gospodărie şi 1.291 lei pe persoană. Cheltuielile totale ale populaţiei, au fost, în anul 2017, în medie, 2.874 lei lunar pe gospodărie (1.094 lei pe persoană) şi au reprezentat 84,7% din nivelul veniturilor totale.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

O CISTERNĂ cu bitum s-a răsturnat

O cisternă încărcată cu bitum transportat la cald s-a răsturnat marţi seară pe drumul naţional 2, la ieşirea din localitatea Sineşti din judeţul Ialomiţa. Şoferul, un cetăţean sârb, a fost rănit şi transportat la spital, iar zona este asigurată de către pompieri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Declarația împotriva aplicării Directivei detașării la transportul rutier internațional semnată de UNTRR a fost votată în Parlamentul European

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România – UNTRR salută votul important al Comisiei de Transport și Turism a Parlamentului European din 04.06.2018 pentru excluderea transportului rutier internațional de la aplicarea Directivei detașării lucrătorilor. Acest vot reprezintă un pas înainte spre clarificarea legislației europene aplicabile șoferilor profesioniști care operează transporturi rutiere internaționale în Uniunea Europeană și stopării măsurilor protecționiste ale Vestului UE, arătând că solicitarea UNTRR și a asociațiilor de transport rutier din UE a fost luată în considerare în Parlamentul European. Reamintim că UNTRR a transmis celor 751 de Membri ai Parlamentului European, Declarația împotriva aplicării Directivei privind Detașarea Lucrătorilor (96/71/CE) la operațiunile de transport internațional în UE, semnată de UNTRR, alături de alte 28 asociații profesionale din 18 State Membre - Belgia, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Grecia, Ungaria, Irlanda, Letonia, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Spania, Marea Britanie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping