VIDEO. Vreme rea. Un camion a ieșit sute de metri în decor Recomandat

VIDEO. Vreme rea. Un camion a ieșit sute de metri în decor

În localitatea ieșeană Sârca, a avut loc un accident rutier, în seara zilei de 24 mai 2020.

Un camion cu semiremorcă aparținând firmei Fermador s-a răsturnat. Se pare că, șoferul ar fi încercat să evite un obstacol. În acel moment camionul nu a mai putut fi reechilibrat de către șofer și s-a răsturnat. De asemenea, condițiile meteorologice au influențat producerea incidentului rutier. Autotrenul a ieșit câteva sute de metri în decor. Totuși încărcătura și bucățile desprinse din vehicul au îngreunat traficul în zonă.

UPDATE 25 MAI: Conform ultimelor informaţii, se pare că șoferul camionului a ferit o căprioară care i-a apărut în faţă şi a intrat pe câmp. Acesta mergea la Târgu Frumos pentru a încărca maşina cu pui de găină. Testat cu alcooltestul, s-a constatat faptul că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Tot mai multe accidente grave, în Iaşi!
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au precizat că, de la începutul acestui an, au avut loc câteva accidente rutiere mortale pe şoselele din judeţ. Astfel, la începutul lunii martie 2020, pe raza orașului Târgu Frumos a avut loc un impact soldat cu victime omenești.

„Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 44 de ani, din județul Prahova, în timp ce conducea o autoutilitară, care tracta o semiremorcă, pe strada Cuza Vodă, din orașul Târgu Frumos, dinspre Roman către Iaşi, a accidentat mortal o femeie în vârstă de 70 de ani, din orașul Târgu Frumos, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe parcajul pietonal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Sosit la faţa locului, personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva victima, în cauză fiind declarat decesul, în cazul accidentului din luna martie 2020..

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.