Logo
Imprimă această pagină

Viorica Dăncilă a făcut o gafă MONUMENTALĂ vorbind de autostrăzi

Viorica Dăncilă a făcut o gafă MONUMENTALĂ vorbind de autostrăzi

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, luni, cand se adresa presei, in timpul unei vizite la fabrica de Avioane Craiova SA.

Dancila a spus ca a vrut sa viziteze fabrica, pentru ca se implinesc trei decenii de la initierea proiectului pentru avionul IAR 29.

Totodata, premierul a anuntat ca s-au incheiat procedurile in ceea ce priveste contractul intre MApN si Avioane Craiova.

Ulterior, Viorica Dancila a inceput sa vorbeasca despre un alt proiect: selectarea societatilor care vor construi drumul expres Craiova-Pitesti. Printre altele, Dancila a spus ca acest drum se construieste pentru "deconcesionarea" traficului. Dupa ce a pronuntat cuvantul, premierul a avut un moment de deruta, s-a oprit pret de cateva secunde si abia apoi si-a continuat discursul.

Mai exact, Dancila a spus:

"Pentru ca domnul ministru al Transporturilor e langa mine, vreau sa spun ca astazi au fost desemnate societatile care sa construiasca drumul expres cu regim de autostrada Craiova-Pitesti, tronsoanele I si II. Durata contractului va fi de 36 de luni, iar garantia lucrarii, de 7 ani. Mai multe detalii tehnice sunt convinsa ca va da domnul ministru Sova.

Pentru noi este important sa demaram acest proiect, pentru ca cei 58 de km aferenti tronsoanelor 1 si 2 vor duce la deconcesionarea traficului...".

Dupa o scurta pauza, Viorica Dancila a revenit si a precizat ca e vorba despre decongestionarea traficului in zona Bals-Slatina.

"Vorbea doamna ministru Olguta Vasilescu despre 40-45 de minute pentru a traversa Bals. Sunt convinsa ca aceste tronsoane de drum vor duce la decongestionarea traficului", a mai spus Viorica Dancila, inainte de a-i da cuvantul ministrului Lucian Sova.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.