VIDEO. Zeci de camioane făcute praf într-un carambol uriaș pe o autostradă

VIDEO. Zeci de camioane făcute praf într-un carambol uriaș pe o autostradă

Zeci de camioane și autoturisme au fost făcute praf într-un accident de proporţii, pe o autostrada interstatală din Pennsylvania, Statele Unite. Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi este bilanţul tragic al impactului multiplu.

Zăpada abundentă, drumul alunecos, vizibilitatea scăzută şi rafalele puternice au provocat un accident de proporţii pe Interstate 80, în Pennsylvania.

 O persoană a murit şi mai multe au fost rănite în caramabolul în care au fost implicate 66 de vehicule: 55 de camioane şi 11 autoturisme.

Accidentul s-a produs miercuri seară, din cauza furtunii de zăpadă Gail, care a creat haos pe autostrăzile şi şosele din 14 state americane.

New York Post a publicat imagini şocante care arată dimensiunea dezastrului: zeci de camioane şi maşini s-au ciocnit pe o distanţă de aproape 2 kilometri.

Miercuri seară, potrivit Poweroutage.us, un portal care monitorizează penele de electricitate de pe teritoriul Statelor Unite, 50.000 de locuinţe au rămas fără curent electric în nord-estul Statelor Unite - un număr relativ mic în comparaţie cu condiţii meteo similare din trecut.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.