Logo
Imprimă această pagină

VIDEO Zece persoane au murit într-un microbuz strivit de două camioane Recomandat

VIDEO Zece persoane au murit într-un microbuz strivit de două camioane

Zece persoane, dintre care nouă copii, cu vârste între 9 luni și 17 ani, au murit într-un accident în lanț pe o autostradă din Statele Unite.Majoritatea victimelor erau într-un microbuz care aparținea unui centru de plasament pentru fete abandonate neglijate sau abuzate. În total, 18 mașini au fost implicate în carambol.

În imaginile surprinse de martori se vede cum, în urma teribilului accident, a mai rămas un morman de fiare fumegânde, pe șosea și în afara carosabilului.

Tragicul accident s-a petrecut duminică, pe o autostradă din statul american Alabama. Un microbuz al unui centru de plasament a fost strivit de două autocamioane. 8 fete și-au pierdut viața, iar singurul supraviețuitor este chiar șoferul microbuzului, care este directoarea centrului pentru fete.Imediat după impact, un SUV a intrat în autovehicule, s-a răsturnat și a luat foc. La volan se afla un pompier și fiica sa de nouă luni. Bărbatul a murit pe loc, iar bebelușul s-a stins la spital. Chiar dacă micuța era într-un scaun special de siguranță, impactul a fost mult prea puternic.

 

15 autovehicule au fost implicate în accident, iar alte 5 persoane au fost rănite. Primele concluzii ale autorităților arată că accidentul s-a produs din cauza vremii. Şoseaua era umedă, iar şoferii au pierdut controlul mașinilorer

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.