VIDEO. Un șofer român de camion și-a taiat un coleg, tot român, pentru un loc de parcare, în Austria Recomandat

VIDEO. Un șofer român de camion și-a taiat un coleg, tot român, pentru un loc de parcare, în Austria

Scene violente au fost raportate vineri seara poliției austriece, într-o parcare de camioane din Wels, un orășel în apropiere de Linz. Doi șoferi români de camion au fost protagoniștii, scrie portalul de știri din Austria Superioară laumat.at.

Mai multe echipaje de poliție și salvatori acordau primul ajutor la un accident de circulație vineri seara, pe A25, vineri seara, pe A25, când un apel a fost făcut din parcarea de camioane Wels-Puchberg, la 800 de metri distanță. Un șofer era tăiat acolo și agenții s-au deplasat rapid la locul atacului. Totul s-a întâmplat în jurul orei 21:00, cu puțin înainte de intrarea în vigoare a interdicției de circulație în week-end pentru mașinile de mare tonaj.

Un șofer român de 52 de ani încerca să găsescă un loc de parcare și, conform rapoartelor din presa austriacă, un coleg, tot român, 44 de ani, a fost mai rapid și a ocupat locul vizat de primul camionagiu. Cei doi s-au luat apoi la ceartă și la un moment dat șoferul mai în vârstă a scos un cuțit și l-a atacat pe colegul lui. L-a tăiat la mâna stângă, pe care victima a dus-o în dreptul feței, pentru a se feri de lovitura cuțitului. Românul rănit grav s-a refugiat în stația de carburanți din parcare și a reușit să fotografieze cu telefonul camionul agresorului.

Șoferul de 52 de ani s-a urcat la volan și a plecat repede din parcare, dar mai multe echipje de poliție l-au urmărit și l-au oprit după aproximativ 10 km, lângă Hörsching. „Pe 12 februarie 2021, în jurul orei 21:00, centrul de control al statului a trimis mai multe patrule în Terminal, întrucât un șofer de camion român în vârstă de 44 de ani a raportat că un alt șofer de camion tocmai îl atacase cu un cuțit.”, relatează Poliția. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.