Logo
Imprimă această pagină

VIDEO: Un șofer profesionist, leșinat la volan, intră cu camionul pe contrasens Recomandat

VIDEO: Un șofer profesionist, leșinat la volan, intră cu camionul pe contrasens

Camera de bord a unei mașini a surprins momentul în care un camion pătrunde pe sensul opus de mers, spulberă o mașină care circula regulamentar, trece milimetric pe lângă o benzinărie și se oprește într-un șanț.

S-a întâmplat vineri, 16 octombrie 2020, pe drumul A505, în zona Muzeului Imperial de Război Duxford din Cambridge, în regiunea East din Marea Britanie.
Potrivit jurnaliștilor de la cambridgeindependent.co.uk, care citează surse neconfirmate, șoferul de camion ar fi leșinat la volan.
"Am fost solicitați vineri (16 octombrie), imediat după ora 16.15, la locul unui accident în care au fost implicate un camion și două mașini, în Royston Road, Duxford.
Camionul a ajuns într-un șanț, după ce a distrus mai mulți stâlpi de telegraf. Drumul a fost închis pentru cercetări și nimeni nu a fost rănit", a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Cambridgeshire.
Poliția nu a comentat speculațiile potrivit cărora șoferul s-ar fi sufocat cu mâncare și a leșinat, dar a precizat că nimeni nu a fost arestat.
Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.