Logo
Imprimă această pagină

VIDEO. Un șofer a contorsionat camionul pentru a evita o femeie care i-a sărit în cale Recomandat

VIDEO. Un șofer a contorsionat camionul pentru a evita o femeie care i-a sărit în cale

Un şofer de TIR a salvat, în mod miraculos, viaţa unei femei în vârstă de 90 de ani, din Movileni, judeţul Galaţi, printr-o manevră de Formula 1.

Şoferul de TIR a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în zonă, pe DN 2B, în localitatea Movileni din Galaţi.

Pe imagini se poate observa cum o femeie sare pe şosea, din partea dreaptă a şoferului, iar în acel moment şoferul trage stânga maxim de volan.

Doar o minune a făcut ca femeia să se oprească pe mijlocul drumului, fiind evitată la milimetru atât de capul-tractor, cât şi de semiremorcă.

După ce a evitat-o pe bătrâna de 90 de ani, TIR-ul a distrus gardul unei case şi s-a oprit. Doar o minune a făcut ca în zonă să nu fie şi alţi oameni sau o maşină pe contrasens.

"În cursul acestei zile, în jurul orei 10.30, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni, s-a produs un incident rutier soldat cu pagube materiale, cauzat de traversarea neregulamentară a unui pieton.

Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din județul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galați către comuna Șendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcția de deplasare și oprindu-se în gardul unui imobil.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galați, au identificat pietonul în cauză, o femeie, de 90 de ani, aceasta fiind sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară. (antena3.ro)

 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.