Logo
Imprimă această pagină

VIDEO Un camion s-a răsturnat și a luat foc după ce s-a izbit de o autoutilitară Recomandat

VIDEO Un camion s-a răsturnat și a luat foc după ce s-a izbit de o autoutilitară

Traficul a fost blocat, marţi dimineaţa, pe DN79 la intrarea în Leş dinspre Oradea, după producerea unui grav accident rutier, în care au fost implicate un TIR de tip frigorific, care transporta carne, o autoutilitară şi un autoturism.

TIR-ul s-a răsturnat şi a luat foc în urma impactului, iar la faţa locului au intervinit pompierii militari pentru stingerea incendiului.

"Apelul 112 a intrat la ora 8.42. Accidentul rutier s-a produs pe DN79 la intrarea în localitatea bihoreană Leş dinspre Oradea. În accident au fost implicate trei autovehicule, respectiv un TIR a cărui cabină a luat foc în urma impactului, o autoutilitară şi un autoturism. O persoană a fost rănită aparent uşor şi transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale", a transmis comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

La faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri de la ISU Crişana, mai precis au fost trimise două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă. "În accident a fost implicat un autocamion frigo încărcat cu carne. Focul a izbucnit de la compartimentul motor şi a cuprins iniţial partea din față a autocamionului, iar apoi s-a propagat", a precizat căpitan Andrei Rotaru, de la ISU Crişana.

De asemenea a mai fost trimis şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bihor. Potrivit cpt. Rotaru, două persoane au fost rănite uşor, una dintre ele refuzând transportul la spital. Cealaltă victimă a fost dusă la UPU.

 

Traficul rutier era complet blocat, în jurul orei 10, în acea zonă, fiind dirijat de poliţiştii rutieri. Pentru autoturismele sub 7,5 tone, ruta de deviere este: DN79 – Inand – DJ 797 – Roit – Livada de Bihor.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului rutier. "Rugăm conducatorii auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri", a mai transmis Alina Fărcuţa.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.