VIDEO. Un BMW condus cu viteză a izbit un camion care s-a răsturnat. Șoferul profesionist a murit Recomandat

VIDEO. Un BMW condus cu viteză a izbit un camion care s-a răsturnat. Șoferul profesionist a murit

Accident grav pe o autostradă din Polonia. Un om a murit şi un altul a fost rănit, după ce un autoturism s-a izbit de un camion în apropiere de Varşovia.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 7 august, pe autostrada S8, care leagă oraşul Wrocław de capitala Varşovia, chiar lângă Nadma.

Un autoturism marca BMW a lovit cu viteză mai întâi o mașină de călători și apoi a lovit partea stângă a unui camion cu semiremorcă.Șoferul a pierdut controlul vehiculului uriaș - întorcându-se în lateral, a străpuns barierele și a căzut de pe drum. Din păcate, medicii ajunşi la locul accidentului nu au putut să facă altceva decât să constate decesul şoferului.
Și şoferul autoturismului pe care BMW-ul îl lovise prima oară a fost rănit. Potrivit presei din Polonia, doi bărbați din BMW au fugit de la locul accidentului. Poliția i-a reținut a doua zi - amândoi erau beți.
Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a afla dacă și ei se aflau sub influența alcoolului în momentul accidentului. Momentul impactului, a fost postat pe Internet.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.