Logo
Imprimă această pagină

VIDEO Trei persoane decedate după ciocnirea frontală cu un camion

VIDEO Trei persoane decedate după ciocnirea frontală cu un camion

UPDATE 08:50 Trei persoane au murit în urma accidentului din județul Olt. Este vorba de un bărbat în vârstă de 61 de ani, o femeie de 60 de ani și un minor, de aproximativ 16 ani, toți aflându-se în autoturismul care s-a ciocnit frontal cu un TIR.

„La sosirea echipajelor, toate cele trei persoane aflate în autoturism, au fost găsite încarcerate, în stop cardio-respirator. Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor. Cele trei persoane, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, o femeie, în vârstă 60 de ani și un minor, de aproximativ 16 ani, toți din Timișoara, prezentau leziuni incompatibile cu viața”, informează ISU Olt.

știrea inițială

Un accident grav a avut loc luni dimineață, în județul Olt, după ce un autoturism și un TIR s-au ciocnit. Conform primelor informații este vorba de 3 victime.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN65 (E574) Pitești – Slatina, pe raza localității Optași, județul Olt, a avut loc o coliziune între 1 autoturism și un autocamion, eveniment soldat cu rănirea a 3 persoane, din autoturism. Traficul rutier se desfășoară dirijat, pe un singur sens de mers”, informează Poliția Română.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.