Logo
Imprimă această pagină

VIDEO Tragedie în Italia. Două camioane s-au ciocnit pe autostradă, iar șoferii au murit Recomandat

VIDEO Tragedie în Italia. Două camioane s-au ciocnit pe autostradă, iar șoferii au murit

O coloană de fum negru gros s-a ridicat din zona Pontenure și Cadeo din Italia, în această dimineață, vizibilă în cea mai mare parte a orașului și, de asemenea, de pe dealuri.

Fumul gros provenea de la un accident care a avut loc de-a lungul autostrăzii A1 în care a luat foc unul dintre vehiculele implicate, un petrolier care transporta GPL. Bilanțul este tragic: în accidentul care a implicat în total trei vehicule, două camioane și o mașină, cei doi șoferi de TIR au murit.

Potrivit unei reconstituriri inițiale, un camion s-a ciocnit violent cu altul oprit în coadă împreună cu alte vehicule. În urma coliziunii, cele două vehicule au luat foc, iar șoferii de TIR au ars de vii. Flăcările au afectat și o altă mașină, ai cărei ocupanți, două nemțoaice, au reușit să scape.

 

Pompierii, carabinierii și vehiculele de urgență din Piacenza și Fiorenzuola se află la fața locului. De asemenea, au solicitat intervenția ambulanței aeriene din Parma care a aterizat pe autostradă. Traficul este blocat în secțiunea afectată în ambele sensuri.

Ancheta este în curs pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia. Momentan nu se cunosc date despre originea șoferilor de TIR morți. (stiridiaspora)

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.