Logo
Imprimă această pagină

VIDEO Supravieţuire miraculoasă, în urma unei coliziuni între un autoturism şi un camion Recomandat

VIDEO Supravieţuire miraculoasă, în urma unei coliziuni între un autoturism şi un camion

Accidentul rutier a avut loc marţi seara, 10 mai, pe un drum naţional din judeţul Vâlcea. Unul dintre şoferi a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost salvat de către o echipă de descarcerare.

Update, ora 21:50 Pompierii vâlceni atrag atenţia şoferilor care tranzitează DN 64 că sectorul de drum pe care s-a produs accidentul este extrem de periculos în urma scurgerii de carburant pe şosea. „În urma extragerii autocamionului din rigolă, în localitatea Călina - Prundeni limita cu Drăgăşani, rezervorul acestuia s-a spart, iar motorina s-a scurs pe carosabil. S-a luat legătura cu viceprimarul localităţii Drăgăşani în competenţa căruia intră acel sector de drum şi va trimite o echipă cu nisip la faţa locului. Echipajul ISU Vâlcea aflat la faţa locului a spălat carosabilul, însă acesta este încă alunecos”, a precizat reprezentantul ISU Vâlcea, Octavian Fulger. -

ŞTIREA INIŢIALĂ - Coliziunea dintre camionul plin cu ulei de motor şi un autoturism s-a produs în zona Drăgăşani, la graniţa cu satul Călina din Prundeni - Vâlcea. În urma impactului violent, ambele autovehicule au ajuns în şanţul de pe marginea drumului, cu daune serioase.

Deşi din autoturism nu a mai rămas mare lucru, conducătorul auto al acestuia a supravieţuit ca printr-un miracol. A fost nevoie de echipajul pentru descarcerare, ca să fie scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Bărbatul de 31 de ani a suferit mai multe traumatisme în zona craniană şi în zona toracică. „După efectuarea manevrelor de descarcerare, şoferul rănit a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, pentru îngrijiri suplimentare. Pe toată durata interventiei, traficul rutier a fost blocat”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger. 

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.