Video: Soția unui șofer profesionist, la închisoare pentru că își abuza soțul Recomandat

Video: Soția unui șofer profesionist, la închisoare pentru că își abuza soțul

Un şofer profesionist a solicitat protecţie pentru bărbaţii care sunt victime ale violenţei domestice, după ce luni la rând a fost abuzat constant de propria soţie.

Tony, 56 de ani, şi soţia lui Tracy erau căsătoriţi de mai mulţi ani însă, în ultima perioadă, comportamentul femeii a suferit schimbări radicale.

Conform Mirror Online, femeia obişnuia să-şi atace constant bărbatul, cu diferite obiecte găsite în casă, şi îl apostrofa pe acesta în permanenţă.
În octombrie, Tracy a fost condamnată la doi ani de închisoare, iar abia la mai mult de o lună de la această sentinţă Tony a găsit puterea să vorbească despre trauma trăită.
Bărbatul susţine că, ajuns la capătul puterilor, a început să o înregistreze pe femeie pe ascuns, iar apoi a dat înregistrările la poliţie.
Printre altele, Tracy ar fi aruncat în soţul ei cu un aspirator şi cu diferite ornamente de grădină.
Mai mult, l-a ameninţat pe acesta că îl va înjunghia şi că nu se teme că va avea de făcut 25 de ani de închisoare pentru crimă.
"Mi-a pus cuţitul la gât, în bucătărie, şi mi-a zis că şi-ar dori foarte mult să-l înfigă în mine", este una dintre dezvăluirile tulburătoare făcute de victimă.
Tony susţine că soţia lui îl acuza constant că nu are curaj şi coloană vertebrală şi îi spunea că "dacă vrei să trăieşti, stai departe de mine. Îţi promit că o să bag un cuţit în tine".
Acum, după ce a obţinut condamnarea soţiei la închisoare, Tony solicită mai multă protecţie pentru bărbaţii care sunt victime ale violenţei domestice şi spune că nu există suficiente organizaţii care să apere drepturile acestora.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.